بانک شبکه

بانک شبکه

بانک شبکه ، اطلاعات در مورد نحوه راه اندازی شبکه
بانک شبکه

بانک شبکه

بانک شبکه ، اطلاعات در مورد نحوه راه اندازی شبکه

سرور چیست؟


سرورها یکی از اجزای سخت افزاری شبکه هستند که بیشتر برای ایجاد شبکه های کلاینت سروری استفاده می‌شوند. به طور کلی در مقاله  انواع سرورهای HP در رابطه با آن توضیح داده ایم.

سرور ترکیبی از سخت افزار کامپیوتری و سیستم عامل است که منابع مختلفی مانند رم، فضای ذخیره‌سازی، پردازنده و … را برای کاربران داخل شبکه آماده می‌کند. می‌توان گفت سرور کامپیوتری است با هاردها و رم ها و پاورهای زیاد و قدرتمند. سرورها از پیدایش شان تاکنون تغییرات زیادی داشته‌اند. تفاوت سرورها در طراحی ظاهری آنها و ترکیب سخت‌افزارهای داخل آن است. ظاهر سرورها در نحوه قرارگیری آنها در فضای داخل رک تاثیرگذار است و این رک در اتاق سرور قرار می‌گیرند.

از آنجایی که سرورها دارای نقش و وظیفه اصلی در شبکه هستند باید همواره از اطلاعات آنها بکاپ گرفت و یا در فضایی دیگری خارج از سرور اطلاعات را ذخیره کرد. یک کلاینت با یک کامپیوتر و یا لپ تاپ و یا pda می‌تواند نرم افزار های مختلفی را در شبکه اجرا کند؛ می‌تواند ارتباطات مختلفی را در شبکه دارا باشد و یا دسترسی به اطلاعات به اشتراک گذاشته شده در هر نوع شبکه را داشته باشد؛ همچنین ادمین‌ می‌تواند به آنها اجازه دهد در فضایی خارج از فضای هاردشان اطلاعاتشان را ذخیره  کند.

عمومی‌ترین دسته‌بندی سروها به سه دسته Tower ،Rack ،Blade است که مدل های blade و rack بیشتر در محیط‌ها و شبکه های بزرگ بزرگ مثل ISP ها استفاده می‌شوند. Blade Server شبیه به سرورهای رک‌مونت است که در یک انکلوژر با استوریج و کولینگ قرار می‌گیرند. اگر شرایط داشتن رک مانند اتاق و کولینگ مناسب را ندارید، می‌توانید از سرورهای ایستاده یا Tower استفاده کنید. میزان ارتفاع در رک ها با یونیت مشخص می شود که هر یونیت برابربا ۳/۴ سانتیمتر است.

اگر در حال خرید یک سرور جدید برای دیتا سنتر خود هستید، ابتدا می بایست نیازهای خود را بررسی نمایید تا کاملا مطمئن شوید سرور خریداری شده می تواند نیازهای سازمان و یا شرکت شما را برآورده سازد. شرکت های سازنده‌ی سرورها متفاوت هستند، اما مهمترین آنها سرورHP می باشد که در اکثر دیتا سنترهای جهان حداقل یکی از آنها یافت می شود.

این سرورها در سری پرفروش DL، در مدل های مختلفی از جمله DL360، DL380 و … به بازار عرضه شده که هر کدام دارای مدل های مختلفی هستند مانند سرور اچ پی مدل DL380 G10، سرور اچ پی مدل DL360 G9 ، سرور اچ‌ پی مدل DL380 Gen9  و …